Můj domov

Ahoj Kočky a Kocouři,

v pondělí přišly děti do nově předělané třídy. Ohlasy byly v průběhu týdne velmi pozitivní. Rovnou objevovaly nové umístění center. Na fotkách se můžete podívat, jak probíhala volná hra a co se u nás změnilo. Dopoledne jsme si stihli ještě užít sněhu na zahradě.

V úterý jsme si pořádně namasírovali celé tělo. V manipulacích děti přikládaly barevná dřívka na připravenou šablonu. V dílně zaťukávaly tvary do korkové desky a podle předlohy měly napodobit dům. V knihách a písmenech poznávaly místnosti a jednotlivé předměty, které se mohou nacházet v domě.

Ve středu jsme si protáhli těla s pohádkou Nelinka a jezero nádherných ploutví. 

Ve čtvrtek jsme zapojili své hlavy a četli si hádanky. Poté se děti rozdělily do center. V ateliéru děti natíraly fasádu domu. V manipulacích stříhaly jednotlivé místnosti a předměty do místností. V domácnosti se snažily spravedlivě rozdělit jídlo členům domácnosti.

V pátek jsme si tradičně protáhli těla a relaxovali. Pořádně si namasírovali tělo a záda.

Příští týden jsou v pátek pololetní prázdniny, následně nás pak hned další týden čekají jarní prázdniny, kdy budeme spojeni nejspíše s Veverkami. Doufáme, že již bude řada z vás zdravá a budeme mít zase třídu plnou Kočiček a Kocourů. 

Krásný víkend přejí 

Naty, Aneta, Jíťa